Betaalbare kunst in je bedrijf

City life

Wil je een bepaalde sfeer creëren in je bedrijf maar heb je geen idee waar te beginnen? Een kunstfoto kan zorgen voor die finishing touch. Ik zou zeggen, snuister op het gemak even rond in mijn portfolio door op het gewenste onderwerp door te klikken. Je kan er rechtstreeks een vergroting bestellen met gratis thuislevering! Ik heb er bewust voor gekozen om deze kunstfoto's zeer betaalbaar te houden omdat ik ze voor iedereen toegankelijk wil maken en omdat ik het een eer zou vinden dat mijn beelden bij jullie kunnen schitteren. In plaats van een stockfoto die al 1000en keren gedeeld is koop je bovendien een lokaal product met veel passie gecreëerd! De reiskriebel heb ik van kinds af aan meegekregen en zo is mijn liefde voor fotografie geleidelijk gegroeid. Veel kijkplezier!!

---

Cuba is een allereerste collectie dat klaar is voor verkoop, maar ik heb nog een zeer uitgebreid archief dat nog uitgewerkt zal worden. Indien je een bepaald onderwerp, landschap, land of dier in gedachten hebt, stuur me dan zeker een mailtje. Ik kijk wat ik in de aanbieding heb en voeg het heel graag toe aan mijn online portfolio! (geheel vrijblijvend)

Cuba

Hét land bij uitstek waar mijn hart sneller van gaat slaan. De vibes, de authenticiteit, de unieke cultuur. De combinatie van de old timers, de oude gebouwen en de lokale bevolking die het decor vorm geven is kunst op zich. Het is met een reden dat de beelden van Cuba letterlijk tot de verbeelding spreken en je interieur verrijken met een nostalgische sfeer.

bekijk en bestel
Toch liever een persoonlijk campagnebeeld ipv algemene kunst?

1 sterk beeld als echte eye catcher waarop de mensen achter het bedrijf een gezicht krijgen in plaats van een algemene kunstfoto!

Ja, dit is wat ik zoek!