Op zoek naar iets authentiek?

Het ultieme campagnebeeld

Uw bedrijf in 1 beeld.

---

Tegenwoordig komen er heel wat beelden op ons af, deze vliegen in een flits voorbij. Door de opkomst van social media is het als bedrijf dan ook erg belangrijk geworden dat je mee op deze kar springt en online aanwezig bent met sterke beelden. Op den duur zie je vaak dezelfde soort bedrijfsfoto's. Als je er wilt uitspringen is het net belangrijk om je te onderscheiden van je concurrenten met beelden die net dat tikkeltje extra uitstralen.

---

Het idee van onderstaande foto's is dat slechts 1 beeld de ziel van je bedrijf weergeeft en het verhaal vertelt waar je bedrijf voor staat. Geen 'snelle' groepsfoto, maar eentje waar op voorhand goed is over nagedacht. Kortom, je bedrijf in zijn essentie in 1 krachtig beeld, dat bij de consument blijft hangen.

Verpakkingen Willaert creëert, produceert en verdeelt al 20 jaar geschenk- en seizoensverpakkingen. In dit dynamisch beeld zie je de werknemers hun functie uitoefenen, waardoor het bedrijf meteen een gezicht krijgt. Ze staan dan ook voor een persoonlijke service op maat. Rechts onder kan je een greep vinden uit hun gamma. Dit beeld is gemaakt in het bedrijf zelf.

Transport Slabbinck staat garant voor kwalitatieve belevering en communicatie met klanten. In plaats van een standaard groepsfoto werd er nagedacht over de pose van elke chauffeur afzonderlijk en kreeg de vrachtwagen uiteraard ook een mooie plaats in het beeld. Er werd gekozen voor een avondbeeld, waar elke chauffeur afzonderlijk werd belicht, waardoor ze mooi naar voren komen in contrast met de donkere achtergrond.

Devako staat in voor verkoop, verhuur en onderhoud van bouwmachines. Een echt familiebedrijf dat dicht bij zijn mensen staat. Dit wordt mooi weergegeven doordat ze letterlijk dicht bij elkaar staan. De machines zelf staan ook prominent in beeld en komen naar voren door het kleurgebruik. Buiten de machines is al het overige namelijk zwart, waardoor ze op deze manier visueel naar voor treden.

Wijnhandel Feys-Van Acker is een familiebedrijf met een uitzonderlijk lange traditie. Opgericht in 1822 is het één der oudste wijnhandels van het land. Naar aanleiding van hun 200-jarig bestaan werd er een boek uitgebracht. Daarvoor hadden ze een beeld nodig waarop de 3 generaties vertegenwoordigd waren samen met enkele subtiele accenten. Let op de wijnen in het boekenrek, de medaille en de oude kurkentrekker. Hieronder nog 2 beelden die het boek verder vormgeven.