Betaalbare kunst aan je muur

City life

Wil je je interieur verder aankleden maar heb je geen idee waar te beginnen? Of zoek je een origineel cadeau? Regelmatig zie je gezellig gedecoreerde huizen, maar al te vaak met lege muren die vragen om gevuld te worden. Een kunstfoto kan zorgen voor die finishing touch in je woning. Ik zou zeggen, snuister op het gemak even rond in mijn portfolio door op het gewenste onderwerp door te klikken. Je kan er rechtstreeks een vergroting bestellen met gratis thuislevering! Ik heb er bewust voor gekozen om deze kunstfoto's zeer betaalbaar te houden omdat ik ze voor iedereen toegankelijk wil maken en omdat ik het een eer zou vinden dat mijn beelden bij jou kunnen schitteren. In plaats van een stockfoto die al 1000en keren gedeeld is koop je bovendien een lokaal product met veel passie gecreëerd! De reiskriebel heb ik van kinds af aan meegekregen en zo is mijn liefde voor fotografie geleidelijk gegroeid. Veel kijkplezier!!

---

Cuba is een allereerste collectie dat klaar is voor verkoop, maar ik heb nog een zeer uitgebreid archief dat nog uitgewerkt zal worden. Indien je een bepaald onderwerp, landschap, land of dier in gedachten hebt, stuur me dan zeker een mailtje. Ik kijk wat ik in de aanbieding heb en voeg het heel graag toe aan mijn online portfolio! (geheel vrijblijvend)

Cuba

Hét land bij uitstek waar mijn hart sneller van gaat slaan. De vibes, de authenticiteit, de unieke cultuur. De combinatie van de old timers, de oude gebouwen en de lokale bevolking die het decor vorm geven is kunst op zich. Het is met een reden dat de beelden van Cuba letterlijk tot de verbeelding spreken en je interieur verrijken met een nostalgische sfeer.

Bekijk en bestel
Toch liever persoonlijke kunst ipv algemene kunst?

1 uniek beeld van jou of je gezin als echte eye catcher.

ja, dit is wat ik zoek!

Geef dit cadeau!

Wil je familie of vrienden van hun lege muren af helpen maar laat je ze liever zelf een keuze maken?

bedrag naar keuze
Bestel bon