Op zoek naar iets authentiek?

Persoonlijke kunst

De gebruikelijke manier van werken bij een fotograaf is in een uur tijd zoveel mogelijk goeie beelden bekomen als eindresultaat, waarna je de mogelijkheid hebt om meerdere prints te maken om ergens in huis te zetten. Daar is op zich zeker niets mis mee en kan uiteraard ook bij Fotodesign Emily.

Bij PERSOONLIJKE KUNST is de insteek helemaal anders. Hierbij gaan we net op zoek naar dat ene perfecte beeld waar alles klopt. Het licht, de mimiek, de kleding, de attributen, de locatie. Het beeld is geen zoveelste in de rij, waarvan je er al veel hebt zien passeren, maar vertelt een uniek, persoonlijk verhaal. Het maakt helemaal niet uit hoe oud je bent. We spelen in op hobby's, interesses, passies, beroepsactiviteiten, we gaan mee in een fantasiewereld, we visualiseren een bijzondere ervaring. Anderzijds kan het een eerbetoon zijn, het omgaan met een indringende gebeurtenis (verlies, depressie, ziekte, ...). Het kan ook gewoon in een bepaald thema zijn, bijvoorbeeld de sfeer van een tijdperk, film of tv-serie. We creëren in feite een stukje persoonlijke kunst met als eindresultaat een echte eyecatcher in je leefruimte. Een beeld waar je kan blijven naar kijken!

---

Heb je niet meteen zelf een idee, maar spreekt het je wel aan om een uniek beeld van jezelf, je gezin of je kinderen aan de muur te hangen? Geen nood, ik neem je graag mee op mijn creatieve reis om dit uit te werken. We gaan dan samen op zoek naar iets wat volledig bij jullie past!

---

Hoe gaan we te werk? Op voorhand gaan we een moodboard opstellen en gaan we op zoek naar de locatie en de attributen. Na de effectieve shoot bekijken we het eindresultaat en kiezen we de juiste materie en grootte afhankelijk van de plaats waar de vergroting zal komen. Hierbij bekijk ik graag ook effectief de ruimte in jullie woning zodat het hele plaatje klopt!
 
 

Persoonlijke kunst

  • Wil je geen standaard fotoshoot? Heb je een zot idee waar je al lang mee in je hoofd zit om eens uit te werken?! Ik ben reuze benieuwd! Laat het me snel weten en we kunnen er samen verder over brainstormen!
  • Heb je niet meteen zelf een idee, maar spreekt het je wel aan om een uniek beeld van jezelf, je gezin of je kinderen aan de muur te hangen als echte blikvanger? Een stukje kunst aan de muur dat niemand anders heeft. Dat kan uiteraard ook, ik neem je graag mee op mijn creatieve reis om dit uit te werken. We gaan dan samen op zoek naar iets wat volledig bij jullie past!
prijsbepaling na bespreking
Ja, dat wil ik!